Arkitekt eller byggnadsingenjör

Om tjänsten

Arkitekt eller byggnadsingenjör

Tjänst: Arkitekt eller byggnadsingenjör

Företag: Sweco AB

Sista ansökan: 2021-02-12

Ansökan: Ansök här

Vill du utveckla framtidens arkitektur och hållbara samhällen tillsammans med oss? Är du en erfaren arkitekt eller byggnadsingenjör och vill ta ansvar för spännande projekt lokalt, nationellt och kanske globalt? Swecos arkitekter i Norrtälje söker en kreativ medarbetare med viljan och erfarenheten att leda team och utveckla uppdrag.

Varför jobba hos oss?

På kontoret i Norrtälje arbetar vi nära våra lokala kunder, men vi har även regionen som arbetsfält. Vi jobbar med uppdrag från tidiga skisser och utredningar ända till färdigprojektering. Vi arbetar ofta i team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. Gruppen i Norrtälje består för närvarande av nio personer. Nu vill vi förstärka med en handläggare som vill vara med och utveckla vår verksamhet samt vara en del av ett framgångsrikt kontor med ett härligt gäng kollegor som har mycket driv och energi.

Inom Sweco finns stora möjligheter till utveckling mot större ansvarsområden inom rollen såväl som mot teknisk specialist. Vi kompetensutvecklar kontinuerligt våra medarbetare genom interna och externa utbildningar, nätverk inom företaget och mentorsprogram.

Swecos arkitekter skapar funktionella och estetiska lösningar för alla delar av samhället. Vår kompetens efterfrågas för alla typer av arkitektuppdrag, från byggnader till inredning och landskap. Swecos arkitekter arbetar också med samhällsplanering och avancerad visualisering.

Din framtida roll

Hos oss kommer du exempelvis att:

  • Ta ansvar för och leda uppdrag i team med dina kollegor
  • Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
  • Stärka vår marknadsposition som lokal aktör tillsammans med din kontorschef och dina kollegor
  • Få andra att växa genom att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper

Du är med i projektens alla skeden och har möjlighet att jobba tillsammans med Swecos alla teknikkompetenser – en unik kombination av bredd och spets.

Ledarskapet

Jag tror på varje persons inneboende förmåga att ta ansvar och lösa uppgifter. Genom att visa mina medarbetare förtroende växer de som individer och samtidigt vi i teamet som grupp. Det är tillsammans vi kan genomföra riktigt bra uppdrag! Jag ser det som min uppgift att samtala, lyssna och stötta var och en i gruppen till att utmanas och utvecklas i sin egen takt. Anna Näsholm, kontorschef

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Tycker om att leda team och dela med dig av erfarenheter med kollegorna
  • Har fem till tio års erfarenhet som husarkitekt eller byggnadsingenjör
    Är van att leda egna uppdrag och hålla goda relationer med dina kunder
  • Har en högskole- eller universitetsexamen som arkitekt eller byggnadsingenjör
  • Erfarenhet av den lokala marknaden i Norrtälje med omnejd är meriterande

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och driven medarbetare som snabbt tar initiativ och ansvar i våra uppdrag och vår utveckling. Vi söker dig som är en duktig kommunikatör och motiveras av att vara kundfokuserad. Genom tidigare erfarenheter yrket har du lärt dig att arbeta självständigt som handläggande arkitekt eller byggnadsingenjör. Samtidigt är du ödmjuk och öppen för utveckling, tar hjälp och söker nya lösningar när det behövs. Vi söker också dig som vill vara med och utveckla vår tekniska kompetens och framtidens projektering. Vi tror att skiftande bakgrund, personliga styrkor och kompetens leder till framgångsrik och välkomnande arkitektur.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 12 februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser