Erfaren konsult inom Landskapsprojektering

Om tjänsten

Erfaren konsult inom Landskapsprojektering

Tjänst: Erfaren konsult inom Landskapsprojektering

Företag: WSP Samhällsbyggnad

Sista ansökan: 2021-09-01

Ansökan: Ansök här

WSP är ett av världens största och ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling. WSP finns i 40 länder på över 550 lokalkontor runt om i världen med nästan 50 000 medarbetare. WSP är idag en av Sveriges mest populära arbetsgivare med över 4000 anställda. Här finns möjligheten att arbeta i lokala, nationella och internationella uppdrag.

WSP Samhällsbyggnad i Gävle består av ca 55 personer som i nära samverkan arbetar med förorenad mark, MKB och tillståndsärenden, geoteknik, VA, utredning och förstudie, gestaltning, utformning och projektering inom spår, signal, mark, gata/väg, VA och konstruktion. Vi utför uppdrag åt offentliga och privata beställare. Nu söker vi nya kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Om tjänsten

Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom samhällsplanering, din inriktning är gestaltande projektering inom mark och som kan ta ansvarsfulla roller i våra uppdrag. Uppgifterna varierar beroende på uppdrag men innefattar som oftast att du leder andra medarbetare (CAD-resurser utomlands, projekteringsresurser m.fl.) i syfte att lösa utmaningar i våra kunders projekt. Som ledande LA-projektör är ett nära samarbete med övriga teknikområden viktigt.

Ansvarsområde

  • I rollen som erfaren projektör/handläggare inom Landskap arbetar du ofta som teknikansvarig i infrastrukturprojekt.
  • Du kommer att ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre begränsade projekt till stora projekt som löper över flera år.
  • Du kommer att medverka i alla skeden, allt från skisser/förstudier/tidiga utredningar till upprättande av bygghandlingar samt uppföljning i entreprenad & driftsskede.
  • Vi ser gärna att du vill leda andra mindre erfarna kollegor och CAD-resurser i ditt arbete.
  • Du kommer att ansvara för konceptuell design och utformning av allmän platsmark, skolgårdar, kvartersmark mm. samt upprättande av tekniska handlingar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Landskapsarkitekt och som har förståelse för gestaltning men som är mer tekniskt inriktad i ditt arbete som landskapsarkitekt. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt ha lätt för att knyta och behålla kontakter. Redan upparbetade kundrelationer är meriterande.

I urvalsprocessen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ditt intresse för en hållbar sammhällsutveckling. Som person ska du vara strukturerad, lösningsorienterad och ha god samarbetsförmåga. Berätta för oss varför just du passar in hos oss.

Rekrytering sker löpande, ansök dock senast september 2021

Kontakt

Gustav Malmberg, t.f. Gruppchef 010-722 52 05

David Harrysson, avdelningschef 010 722 51 85

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser