Exploateringsingenjör

Om tjänsten

Exploateringsingenjör

Tjänst: Exploateringsingenjör

Företag: Österåkers Kommun

Sista ansökan: 2021-12-06

Ansökan: Ansök här

I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Vill du arbeta som projektledare och projektdeltagare inom mark och exploatering och vara med och skapa framtidens Åkersberga stad och skärgårdskommunen Österåker?

Vi söker dig, en driven exploateringsingenjör, med stort intresse för samhällsbyggnad. Är du den vi söker?

Ditt nya jobb

Som exploateringsingenjör kommer du att ingå i ett glatt och kompetent team på kommunens exploateringsenhet. I våra samhällsbyggnadsprojekt deltar exploateringsingenjören både som projektledare och projektdeltagare. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära projektledning och projektdeltagande i mark- och exploateringsprojekt. Du kommer även att arbeta med genomförande av exploateringsarbete, exploateringskalkyler, ansvara för upprättande av avtal och förhandla om köp och försäljning av mark samt fastighetsjuridiska frågor som berör fastighetsbildning, arrenden, servitut och nyttjanderätter.

Våra medarbetare har ett stort eget ansvar för sitt arbete och sin arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi erbjuder bland annat flextid, friskvårdsbidrag, friskvårdstid och möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledig tid.

Din profil

Vi söker dig som är civilingenjör inom lantmäteri, samhällsbyggnad eller som har annan motsvarande högskoleutbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av förhandling och exploateringsavtal, arbete i en politiskt styrd organisation, detaljplaneprocessen, projektledning samt arbete i projektform.

Du är engagerad, kommunikativ och sätter stort värde på öppenhet och god samarbetsförmåga. I ditt sätt att arbeta är det viktigt är att du har en god förmåga till såväl självständigt arbete som att arbeta i grupp och att du har en bra känsla för prioriteringar. Viktigt är också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då en stor del av arbetet innefattar kontakt med fastighetsägare, byggherrar, medborgare och att arbetsleda kollegor och konsulter krävs det att du har god förmåga att skapa och vårda relationer.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2021-12-06

Visst låter det spännande! Registrera din ansökan via knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på något annat sätt.

Gå gärna in och läs mer på osteraker.se

Österåkers kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Kontaktuppgifter till våra fackliga företrädare hittar ni på hemsidan.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi önskar därför att inte bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tre mil till Stockholm, 1 100 öar, 93 mil kustlinje och ett lite härligare sätt att leva. Vi i Österåker är stolta över vår storstadsnära skärgårdsmiljö där det natursköna kulturlandskapet alltid finns nära. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med småstadskaraktär. Här utvecklar vi ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka. Österåker kännetecknas av entreprenörsanda och en stark kultur av företagande.

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser

Det senaste