Gatu- och parkchef

Om tjänsten

Gatu- och parkchef

Tjänst: Gatu- och parkchef

Företag: Munkedals Kommun

Sista ansökan: 2021-03-14

Ansökan: Ansök här

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fem avdelningar – måltidsavdelning, lokalvårdsavdelning, fastighetsavdelning, plan- bygg- och MEX-avdelning samt gatu- och parkavdelningen.

Munkedals kommun är en kommun i utveckling och är inne i ett expansivt läge inom samhällsbyggnad.

Vill du vara med och utveckla och skapa attraktiva och hållbara miljöer i vår vackra kommun? Är du en person som arbetar strukturerat, målinriktat och har stort intresse av att utveckla och coacha medarbetare och kollegor? Då kan du vara den chef vi söker till avdelningen för Gata och park med ansvar för drift och underhåll samt trafikfrågor och projektledning.

Arbetsuppgifter

 • Som avdelningschef är ditt uppdrag att ha det övergripande ansvaret för avdelningens verksamhet, ekonomi samt personal.
 • Du ska ha översikt över förvaltningens investeringsprojekt och arbeta med målstyrning, resursplanering och utveckling av verksamheten och kommer vara drivande inom samhällsutvecklingen i Munkedal.
 • Du kommer vara rådgivande när det gäller gatu- och parkutformning samt inom trafiktekniska frågor i samband med exploateringar och vid framtagandet av detaljplaner samt planer inom trafikområdet med ett fokus på trafiksäker och hållbarhet.
 • Att föra dialog och besvara synpunkter från myndigheter, medborgare och företagare ingår också i uppdraget.
 • Som chef för avdelningen kommer du vara direkt underställd samhällsbyggnadschefen och ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom väg och vatten eller annan likvärdig akademisk utbildning.
 • Du har erfarenhet av kommunalteknisk verksamhet och goda kunskaper inom gatu- och park samt trafikområdet.
 • Du har även erfarenhet av projektledning och att arbeta med konsulter och entreprenörer.
 • En god kännedom om och framförallt ett brinnande intresse för samhällsbyggnadsfrågor är viktigt.
 • Erfarenhet av att leda personal och att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande.
 • B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du förtroendeingivande, prestigelös och nytänkande. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift och dina kunskaper i svenska språket är goda. Du har ett stort intresse för invånardialoger och service, ett professionellt bemötande i dina möten och har lätt för att utveckla och skapa goda relationer på alla nivåer både inom och utanför organisationen.

Villkor

Medflyttarservice

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö. Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk. För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se 072-733 13 43 eller gå in på www.medflyttarservice.se

Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystemet!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser