Landskapsarkitekt till Svenska Bostäder

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner i ett företag som återigen blivit utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt Great Place To Work.

Om tjänsten

Landskapsarkitekt till Svenska Bostäder

Tjänst: Landskapsarkitekt till Svenska Bostäder

Företag: Svenska Bostäder

Sista ansökan: 2020-10-20

Svenska Bostäder satsar på att anlägga upplevelserika utemiljöer vid såväl nyproduktion som upprustning av befintligt bestånd. Vi söker en landskapsarkitekt till vår centrala stödfunktion vid Fastighetsutveckling med placering på huvudkontoret i Vällingby.

Om rollen:

Arbetet består i att tillsammans med funktionsansvarig landskapsarkitekt strategiskt utveckla de gröna frågorna inom företaget. Du kommer att vara ansvarig för utemiljön vid nyproduktion och upprustning, från förstudie fram till byggstart. Du kommer även vara en stödfunktion i gröna frågor till våra distrikt samt genomföra mindre projekteringsuppdrag.

Om dig:

Vi söker en examinerad landskapsarkitekt som har dokumenterad god yrkeserfarenhet med fokus på gestaltning i relation till funktion vid förvaltning. Det är även meriterande om du har projekteringserfarenhet samt arbetat med LOU.

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du är duktig på att samarbeta, har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och lyssnar på din omgivning samtidigt som du är kommunikativ.

Kontaktpersoner:

Karin Åkerström
Biträdande ombyggnadschef
0850837144
karin.akerstrom@svenskabostader.se

Anneli Wallgren
Funktionsansvarig landskapsarkitekt
0850837047

Intervjuer kommer att ske löpande under hela processen. Det innebär att beslut om anställning kan tas tidigare än sista ansökningsdag. Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Tillsammans med vårt dotterbolag Stadsholmen äger och förvaltar vi cirka 28 800 hyreslägenheter och mer än 5 000 kommersiella lokaler. Vi är för närvarande cirka 340 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 75 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm. Är du intresserad av att komma i kontakt med våra fackliga representanter, se här: www.svenskabostader.se/karriar/lediga-jobb/

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser