Landskapsarkitekt till Sweco

Om tjänsten

Landskapsarkitekt till Sweco

Tjänst: Landskapsarkitekt till Sweco

Företag: Sweco AB

Sista ansökan: 2020-09-30

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill förstärka oss med fler duktiga landskapsarkitekter som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härlig gäng kollegor med mycket driv och energi.

Varför jobba hos oss?

Vi är i ett expansivt skede och vi behöver bli fler till vår grupp som idag består av arkitekter, landskapsarkitekter och ingenjörer. Tillsammans med övriga kollegor inom Sweco i Karlstad är vi idag ca 200 personer, som arbetar tight tillsammans både internt och med kund för ett hållbart samhälle.

Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans med Swecos alla teknikkompetenser – en unik kombination av bredd och spets. Du kan själv påverka din egen utveckling och inriktning och samtidigt utveckla vårt team och våra kundrelationer. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås.

Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.
– God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ett rättesnöre för vårt sätt att vara och arbeta.

Din framtida roll

Som landskapsarkitekt är du med och skapar miljöer för människor att leva, verka och trivas i. För oss är det viktigt att leverera uppdrag av god kvalité. Därför står kunskaps- och kompetensutveckling i fokus, i kombination med att bibehålla en trivsam arbetsmiljö.

Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi arbetar regelbundet med våra kollegor inom Sweco-koncernen, vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Om dig

Vår platta organisation bygger på att du behöver vara en engagerad och driven medarbetare som snabbt tar initiativ och ansvar i våra uppdrag och vår utveckling. Vi söker också dig som vill vara med och utveckla vår tekniska kompetens och framtidens projektering. Vi tror att skiftande bakgrund, personliga styrkor och kompetens leder till framgångsrik och välkomnande arkitektur.

Vi söker dig som är:

  • Utbildad landskapsarkitekt
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta
  • Affärsinriktad och har lätt att etablera kundkontakter
  • Prestigelös
  • Kreativ med god gestaltningsförmåga

Ansökan

Deadline för ansökan är 30 September. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kontorschef i Karlstad, Daniel Axelsson, mail; daniel.axelsson@sweco.se. Din ansökan ska bestå av ett kort och koncist personligt brev (max en A4-sida) och CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser