Landskapsarkitekt

Om tjänsten

Landskapsarkitekt

Tjänst: Landskapsarkitekt

Företag: Liljewall Arkitekter AB

Sista ansökan: 2021-07-15

Ansökan: Ansök här

Liljewall söker ytterligare en landskapsarkitekt till kontoret i Göteborg med sinne för detaljer, som vill vara med och ha en drivande roll i våra spännande projekt runt om i landet.
Här arbetar idag 20 landskapsarkitekter- och ingenjörer fördelat på våra tre svenska kontor. Med passion, bred kunskap och aktivt ansvarstagande i byggprojektets alla skeden skapar vi förutsättningarna för hållbar stadsutveckling och levande utemiljöer.
Landskap är ett av våra tretton marknadsområden som till stor del driver egna projekt, men som även arbetar i utvecklande samarbeten med kompetenser i vårt team av ljusdesigners, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare, miljösamordnare, inredningsarkitekter och sakkunniga inom tillgänglighet. Ett samarbete som präglas av allas engagemang, nyfikenhet och humor.
Liljewall är ett medarbetarägt arkitektkontor med 250 anställda fördelat på kontoren i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ambitiöst tillsammans.

Kvalifikationer:

  • Uttagen masterexamen från Landskapsarkitekturprogrammet (eller motsvarande internationell utbildning)
  • Minst 4 års yrkeserfarenhet som examinerad landskapsarkitekt
  • Vana av tekniska beskrivningar samt projektering i AutoCad (kunskaper i
  • ArchiCAD och 3D-projektering är meriterande)
  • God svenska i tal och skrift

Rollen kräver en stor kommunikativ förmåga då du kommer att ha löpande, självständig kontakt med beställare, projektledare och interdisciplinära projektteam. Du lägger vikt vid att arbeta strukturerat och noggrant med ett tydligt kundfokus. Vi söker dig som trivs med att växla mellan olika skalnivåer och som kan förverkliga ett starkt gestaltningskoncept hela vägen ned till projektering av enskilda detaljer. Du har en god teknisk förståelse och kostnadsmedvetenhet och kan därmed vara en aktiv part i dialogen med entreprenör även under utförandeskedet.

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser