Ledande landskapsarkitekt

Om tjänsten

Ledande landskapsarkitekt

Tjänst: Ledande landskapsarkitekt

Företag: WSP Samhällsbyggnad

Sista ansökan: 2020-09-30

Ansökan: Ansök här

WSP Samhällsbyggnad i Gävle består av ca 55 personer som i nära samverkan arbetar med förorenad mark, MKB och tillståndsärenden, geoteknik, VA, utredning och förstudie, gestaltning, utformning och projektering inom spår, signal, mark, gata/väg, VA, LA och konstruktion. Vi utför uppdrag åt offentliga och privata beställare. Nu söker vi nya kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Ansvarsområde

Som landskapsarkitekt/ingenjör inom infrastrukturprojekt kommer du att ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre begränsade projekt till stora projekt som löper över flera år. Du kommer att medverka i alla skeden, allt från förstudier/tidiga utredningar till bygghandlingar/uppföljning av byggskedet. Vårt projekteringsverktyg är framförallt Civil 3D. Du är TA i större nationella infrastrukturprojekt och UA inom mindre lokala gestaltningsuppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och har arbetat ca 5 år eller mer som landskapsarkitekt. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kvalitetsmedveten, serviceinriktad och gilla problemlösning.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast (september månad 2020).
Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

Kontakt 

Hanna Kulla, gruppchef 010-722 50 00 David Harrysson, avdelningschef

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 42 000 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare. wsp.com

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser