Mark- och exploateringsingenjör

Om tjänsten

Mark- och exploateringsingenjör

Tjänst: Mark- och exploateringsingenjör

Företag: Sundbybergs Stad

Sista ansökan: 2021-04-12

Ansökan: Ansök här

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på exploateringsenheten är vi i en spännande fas med en ny organisation och nya uppdrag. Stadsbyggnadsfrågor hanteras av samhällsbyggnad- och serviceförvaltningen på avdelningen för stadsbyggnad. Sundbyberg utvecklas och står inför flera utmaningar där stadsbyggnadsfrågor är i fokus. Vi jobbar utifrån ett helhetsperspektiv där stor vikt läggs vid platsens förutsättningar, hållbarhet och stadsgestaltning.

Som mark- och exploateringsingenjör kommer du att delta i arbetet med flera spännande stadsutvecklingsprojekt, Stadsutvecklingsprojekt – Sundbybergs stad, i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter innebär att du företräder kommunen i fastighetsjuridiska frågor, genomför förhandlingar och upprättar avtal. I vissa stadsbyggnadsprojekt kommer du att arbeta som projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser av fast egendom samt hantering av markfrågor såsom arrenden, tomträtter, markupplåtelser och servitut. Du deltar i kommunens samhällsbyggande genom löpande kontakter med fastighetsbolag, markägare och myndigheter.

Vi vill att du har en civilingenjörsexamen inom lantmäteri eller samhällsbyggnad inriktning fastigheter och byggande. Som person är du strukturerad, målmedveten och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och god förmåga att uttrycka dig i skrift samt kan kommunicera internt och externt. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker både dig som är nyexaminerade och erfaren

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 12 april 2021. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Kontaktpersoner Emma Svensson

Chef för stadsbyggnadsavdelningen

08-706 88 01

emma.svensson@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson

Nås via kommunens växel

08-706 80 00

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser