Mark- och exploateringsingenjör

Om tjänsten

Mark- och exploateringsingenjör

Tjänst: Mark- och exploateringsingenjör

Företag: Skövde Kommun

Sista ansökan: 2020-09-20

Ansökan: Ansök här

I rollen som mark- och exploateringsingenjör får du arbeta med hela spektrat inom mark- och exploateringsområdet. Du ansvarar för frågor som rör förvärv, förvaltning, förädling och försäljning av fastigheter. Arbetet innebär daglig och löpande kontakt med såväl interna och externa aktörer, så som kommuninvånare, politiker, näringsliv och exploatörer.

I förädlingsdelen kommer du även, beroende på din förmåga, att verka som projektledare för exploateringsprojekt. Projekt som skall resultera i nya bostäder och verksamheter i Skövde kommun.

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter personliga kompetenser.

Kvalifikationer:

Du har en akademisk utbildning med inriktning lantmäteri, fastighet, mäklare eller annan lämplig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, men är du rätt person för oss är lång erfarenhet inte avgörande. Vi har möjlighet att anpassa vår verksamhet efter dig.

Då arbetet innebär mycket kontakt förutsätter vi att du har god förmåga att kommunicera väl i tal och skrift samt har förmåga att bygga upp och bibehålla förtroendefulla relationer. Vidare är du är engagerad, drivande och lösningsfokuserad. Vi tycker det är viktigt att du som medarbetare är delaktig och tar ansvar, inte enbart för din del av arbetet, utan också för helheten.

Vi uppskattar att du tar initiativ och delar med dig av idéer och synpunkter. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du kan bidra till och komplettera den befintliga arbetsgruppen.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:Sista ansökningsdag: 2020-09-20

Arbetsgivarens referensnummer: A972026
Upplysningar lämnas av:Mikael Zsiga
Mark- och exploateringschef
Telefon: 0500-498687

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser