Planarkitekt

Om tjänsten

Planarkitekt

Tjänst: Planarkitekt

Företag: Norconsult

Sista ansökan: 2021-02-21

Ansökan: Ansök här

Vi är en samhällsbyggare med helhetssyn. Vår övertygelse är att de bästa lösningarna kommer från nära samarbete, såväl kollegor emellan som med våra uppdragsgivare. Vi är ett medarbetarägt bolag som till 100% ägs av våra medarbetare. Det tror vi är grunden till varför vi alla trivs så bra. Vi har många spännande projekt på gång i Stockholmsregionen och vill gärna utöka vårt härliga planteam med ytterligare en planarkitekt.

Din roll

Vi sitter i fina kulturminnesmärkta lokaler på Hantverkargatan 5, i kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen. Här samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom fyra olika affärsområden. Vårt planteam består av 8 planarkitekter med olika bakgrund. Teamet är väldigt engagerat och utmärker sig för sin goda och prestigelösa stämning.

Du kommer att arbeta i planeringsprocessens alla skeden, från idéskiss, program och detaljplan till översiktsplan och regionala studier. Bredden och mångfalden inom företaget ger teamet en unik kapacitet som samhällsplanerare. Våra kunder är i huvudsak olika kommuner, men vi arbetar även för privata beställare. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av detaljplanering samt stadsbyggnads- och gestaltningsfrågor i tidiga skeden.

Din profil

  • Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av detaljplanering. Har du även kompetens inom tidiga skeden, såsom exploateringsskisser, strukturplaner gestaltningsprogram mm är det meriterande.
  • Du är utbildad planeringsarkitekt, arkitekt eller motsvarande med examen, och är väl insatt i PBL och Miljöbalken.
  • Precis som vi så brinner du för stadsplanering och långsiktig hållbarhet.
  • Du är en van användare av AutoCad, Focus detaljplan samt Adobe-paketen, men vi värdesätter även kunskap inom 3D-modellering och visualisering.
  • Som person är du är social, engagerad och driven och kan både leda samt delegera till mer juniora kollegor.
  • Du har en väl utvecklad lyhördhet inför våra beställares behov och har lätt för att formulera dig på svenska i både skrift och tal.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald – såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 31 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/maria-hjort-3a078a1/

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser