Projektingenjör/Junior projektledare inom samhällsbyggnad

Om tjänsten

Projektingenjör/Junior projektledare inom samhällsbyggnad

Tjänst: Projektingenjör/Junior projektledare inom samhällsbyggnad

Företag: Chief Consulting AB

Sista ansökan: 2021-11-10

Ansökan: Ansök här

Låter det inspirerande att få vara en del i ett mindre bolag inom en global koncern med tydliga mål och möjligheten att få jobba med talangfulla kollegor som brinner för ledarskap?

Utveckla då din expertis med oss andra entreprenörer på Chief och skapa något unikt inom ledarskap och konsultverksamhet!

Som konsult för Chief är du vårt ansikte utåt och levererar värde för våra många olika kunder.

Rollen för den vi söker

Vi söker en ambitiös junior projektledare inom samhällsbyggnad som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss i en spännande bransch. Du kommer agera projektledare, projektingenjör eller koordinator för olika typer av projekt som bygger, formar och utvecklar morgondagens samhälle.

I rollen som projektledare ansvarar du för driva, samordna och följa upp projekt i olika faser – från tidiga skeden till produktionsfas. Du kommer samarbeta med seniora ledare vilket kommer ge dig rätt utvecklingsmöjligheter för att sedan själv ta dig an större projekt och uppdrag på egen hand.

Du brinner för samhällsbyggnad, men då vi har en stor bredd i våra samarbetspartners så erbjuds du även möjligheten att prova på att projektleda projekt och uppdrag i andra branscher.

Du bidrar gärna med din kunskap och engagemang för att utveckla affären, kollegor och bolaget tillsammans med oss som en del i din egna personliga utveckling.

Viktiga kompetenser och egenskaper

  • Ingenjörsexamen
  • 2-3 års erfarenhet av projektledning och har tidigare drivit projekt inom t.ex. bygg, fastighet eller infrastruktur.
  • Erfarenhet som antingen beställare, konsult eller från produktion.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du har ett erkänt professionellt, affärsmässigt driv och din personlighet sprider positiv energi. Du har lätt för att kommunicera med människor och är van vid att hitta kreativa lösningar som i sin tur gör att du är en omtyckt ledare och får saker genomförda på ett effektivt sätt.

Varmt välkommen till Chief

Chief grundades med fokus på att sammanstråla kompetenser inom ledarskap med en gemenskap, engagemang och entreprenöranda som gör att vi kan erbjuda våra medarbetare samt kunder/samarbetspartners rätt förutsättningar för framgång!

Vi erbjuder en positiv, härlig stämning och tillgången till spännande projekt hos någon av våra samarbetspartners på en global marknad samt ett omfattande kontaktnät som ledare, vilket alla gynnas av i resten av arbetslivet.

Vi stöttar och coachar våra Chiefs i deras karriär och personliga utveckling på bästa sätt för varje individ. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar och certifieringar inom projektledning och ledarskap baserat på ens erfarenhet så väl som ambitioner.

Vi tror på anpassning och valfrihet vilket sätter sin prägel på oss med allt från förmåner för våra medarbetare till våra erbjudanden till kund. Ett exempel speglas i bland annat möjligheten att välja mellan tre olika förmånspaket som är anpassade för var i livet du befinner dig just nu och vad du anser är viktigast.

Vi är ett ambitiöst konsultbolag med fördelarna i ett mindre bolag i kombination med en global affärspartner vilket möjliggör de rätta strategiska valen och satsningarna tillsammans med våra medarbetare!

Ansökan

Återkoppling och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag med CV, betyg och personligt brev eller något annat innovativt som uppfyller samma syfte.

Vill du veta mer om Chief och rollen så kontakta gärna mig så berättar jag mer!

Miriam Friedman, Business Team Lead

Telefon: 073 972 66 93

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser

Det senaste