Projektledare inom Bygg och Fastighet till Uppsala

Om tjänsten

Projektledare inom Bygg och Fastighet till Uppsala

Tjänst: Projektledare inom Bygg och Fastighet till Uppsala

Företag: Sweco AB

Sista ansökan: 2022-01-07

Ansökan: Ansök här

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader.

Varför jobba hos oss?

Att arbeta hos Sweco innebär att man arbetar med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet

Din framtida roll

Som projektledare kommer du exempelvis:

  • Leda det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.
  • Alltid sträva efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket förutsätter starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete.
  • Att planera, genomföra och följa upp de projekt som du leder.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • Minst högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg och fastighet.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från bygg och fastighetsbranschen.

Meriterande om du har:

  • Haft en roll inom projektledn, projekteringsledning,
  • Erfarenhet av att ha varit BAS-P och BAS-U, certifiering som KA- och eller entreprenadbesiktningsman.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och affärsmässig med ett etablerat kontaktnät inom branschen. Eftersom vi arbetar i projektform är ett projektledarsinne en förutsättning för att trivas i rollen samt att du känner dig bekväm i både kundrelationer på ledningsnivå och i samverkan med operativ personal, certifiering inom PMI eller IPMA är meriterande men inget krav. Vi tror att du tidigare haft någon av följande roller: Projektledare, projekteringsledare, byggledare, entreprenad, fastighets- och förvaltningsutvecklare och/eller besiktningsman.

Vi tänker oss att du är en nyfiken person som tycker om att se resultat och pröva nya uppgifter, samt att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du har förmåga att samla in information och presentera den på ett lättillgängligt sätt.

Goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt är ett krav. Även datorkunskap är nödvändig.

Du är en van beslutsfattare där planering, struktur och tydlig kommunikation är en naturlig del av de dagliga arbetet för att kunna samordna de olika aktörerna såsom beställare, leverantörer och konsulter.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande löpande under rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser

Det senaste