Projektledare inom hus – Stockholm

Om tjänsten

Projektledare inom hus – Stockholm

Tjänst: Projektledare inom hus – Stockholm

Företag: Hifab AB

Sista ansökan: 2022-06-10

Ansökan: Ansök här

Hifab är specialister inom projektledning med tillhörande konsulttjänster. Vi finns till för de som äger, utvecklar, förvaltar och nyttjar fastigheter och anläggningar. Hifab grundades redan 1947 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på 12 kontor i Sverige, 2 internationella kontor och projektverksamhet i ett tiotal länder. Omsättningen är ca 360 MSEK.

Stockholm är under ständig förändring. För att möta behovet av nästa generations fastigheter krävs specialiserade konsulter med hög kompetens som kan leda utvecklingen. Därför söker Hifab projektledare med specialistkompetens inom hus.

Ditt nya jobb

Just nu arbetar vi bland annat med ombyggnationer av brandstationer i Farsta och på Kungsholmen och med utvecklingen av Järva begravningsplats. Som projektledare hos oss får du hjälpa våra kunder att möta, hantera och implementera förändring samtidigt som du bidrar till Hifabs affär och utveckling. Du får även möjlighet till ett nära samarbete med andra avdelningar och grupper inom organisationen. Vårt Stockholmskontor ligger i norra Vasastan men vi jobbar flexibelt.

Vi har kompetens och projekt kopplade till alla typer av fastigheter. Våra prioriteringar som bolag är tydliga: Vi ska må bra, våra kunder är i fokus och vi tar ansvar för vår gemensamma utveckling. Med Hifab får du därför en arbetsgivare som arbetar aktivt för att skapa förutsättningar för detta på olika sätt.

Vem är du?

Du är civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad och har minst fem års relevant erfarenhet som platsingenjör, entreprenadingenjör eller motsvarande. Du motiveras av att arbeta i projektform och att utveckla nya och befintliga kundrelationer. Som person gillar du att lösa problem och ser nya möjligheter i komplexa miljöer. Hos oss är det viktigt att det är kul när vi utvecklas och att vi tar ansvar för varandras utveckling.

Ansökan

Sista dag för ansökan är 10 juni, intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta:

Henrik Arwidson, Avdelningschef Hus

henrik.arwidson@hifab.se

070-893 95 58

Välkommen med din ansökan!