-->

Projektledare – Samhällsbyggnad

Om tjänsten

Projektledare – Samhällsbyggnad

Tjänst: Projektledare – Samhällsbyggnad

Företag: Chief Consulting AB

Sista ansökan: 2022-05-31

Ansökan: Ansök här

Låter det inspirerande att få vara en del i ett mindre bolag inom en global koncern med tydliga mål och möjligheten att få jobba med talangfulla kollegor som brinner för ledarskap? Utveckla då din expertis med oss andra entreprenörer på Chief och skapa något unikt inom ledarskap och konsultverksamhet!

Som konsult för Chief är du vårt ansikte utåt och levererar värde för våra många olika kunder.

Rollen för den vi söker

Nu söker vi fler projektledarkonsulter inom samhällsbyggnad!

I rollen som projektledare är du van att bedriva projekt och att agera i strategiska roller inom bygg- och fastighetsbranschen. Rollen är även för dig som gärna vill mot samhällsbyggnad, men mestadels agerat projektledare i andra branscher men är van vid avtalshantering.

För denna roll ser vi även att du har ett eget nätverk inom gällande bransch.

I rollen får du möjlighet att arbeta med strategisk rådgivning, riskanalyser, förvaltning och projekt inom verksamhetsutveckling. Du kommer ansvara för att projektet uppnår sina mål och att projektet levererar inom utsatt tid och budget. Du kommer även vara involverad i upphandlingar samt samarbeta med externa leverantörer och kunder, alternativt kliva in i ett stadie där avtal är påskrivna men det nu gäller att slutföra projektets resterande faser.

På Chief ingår du i en mindre konsultgrupp där du möter varierad och mycket bred kompetens – vilket i si öppnar upp för mycket brett erfarenhetsutbyte och ger en bra inblick i många olika branscher.

Viktiga kompetenser och egenskaper

  • Relevant universitets- / högskoleutbildning.
  • 3-8 års erfarenhet av projektledning inom relevant bransch.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vidare är det meriterande med certifiering inom projektledning enligt PMI, IPMA etc. Detsamma gäller om du har utbildning inom BAS-P.

Din personlighet sprider positiv energi och du har lätt för att kommunicera med olika människor. Du är van vid att hitta kreativa lösningar vilket i sin tur leder till att du är en omtyckt ledare och får saker genomförda på ett effektivt sätt.

Du har ett erkänt professionellt, affärsmässigt driv. Med din goda kommunikationsförmåga och ditt tydliga ledarskap bidrar du till att skapa välfungerande team och effektiva projekt.

Varmt välkommen till Chief

Chief är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på teknik och ledarskap – oavsett bransch!

Vår vision är att vara navet för ledare som bidrar med utveckling och tillväxt hos organisationer och samhälle. Vårt mål är att vara det självklara valet när kompetens inom ledarskapsroller behövs.

Vi erbjuder dig ett ambitiöst sammanhang där fokus ligger på:

  • Anpassning och valfrihet: Skräddarsydda utbildningar och certifieringar, tre olika förmånspaket att välja mellan beroende på vart du befinner du i livet.
  • Gemenskap: Mentorskapsprogram för stöttning och erfarenhetsutbyte, föreläsningar och andra interna initiativ centrerat kring personlig- och ledarskapsutveckling.
  • Individen: Vi är ett personligt bolag och anpassar oss efter sig som individ, i allt från anställningserbjudande till framtida karriärutveckling.

Vi är ett ambitiöst konsultbolag med fördelarna i ett mindre bolag i kombination med en global affärspartner vilket möjliggör de rätta strategiska valen och satsningarna tillsammans med våra medarbetare!

Ansökan

Återkoppling och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag med CV, betyg och personligt brev eller något annat innovativt som uppfyller samma syfte.

Vill du veta mer om Chief och rollen så kontakta gärna mig så berättar jag mer!

Adnan Popaja, Business Unit Manager

Telefon: 073 096 43 78