Projektledare samhällsbyggnad

Om tjänsten

Projektledare samhällsbyggnad

Tjänst: Projektledare samhällsbyggnad

Företag: Huddinge Kommun

Sista ansökan: 2021-09-26

Ansökan: Ansök här

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Tillsvidare. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Projektledare samhällsbyggnad

Kommunstyrelsens förvaltning

Om arbetsplatsen

Gatuprojektsektionen är en av fem sektioner på Samhällsbyggnadsavdelningen. Huddinge växer så det knakar och står inför stora utmaningar med all exploatering som kommer ske i kommunen. Vi på sektionen är det sista steget i samhällsutvecklingen och ser till att verkställa all positiv infrastruktur som ska bereda att Huddinge kan växa.

Tillsammans med både interna och externa byggledare projektleder vi anläggningsprojekt som rör allmän platsmark såsom gator, torg, parker och gång- och cykelvägar. Vi har allt från små driftprojekt till komplicerade anläggningar på flera 100-tals miljoner kronor. Sektionen medverkar även under tidiga skeden i planeringsstadiet för att säkerställa att genomförandefrågorna lyfts och är med som kravställare där exploatörer själva driver genomförandet. Vi är idag ett kompletterande team som består av snart 20 projektledare och biträdande sektionschef.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att driva och projektleda våra infrastrukturprojekt. Vi är med i alla skeden för projekten, tidigt som stöd i detaljplaneprocesser för att säkerställa genomförandefrågor, projektering, kalkyl, upphandling, anläggande och överlämnande. Det är en spännande roll där du är med och påverkar under hela processen och måste ha ett brett perspektiv och helhetstänk. Som beställare sker samordning mellan ledningsägare, exploatörer, andra sektioner och medborgare. Vi är idag ett erfaret team inom anläggning och driver många interna förbättringsarbeten där du bidrar med din kunskap för att fortsätta utvecklingen.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom infrastruktur/samhällsbyggnad eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som projektledare inom anläggning i kommunal eller statlig organisation, alternativt likvärdig erfarenhet från konsultbranschen. För att passa i rollen som projektledare ska du trivas med att arbeta i team, både på sektionen och i projektgrupper. Du ska drivas av att leda med fokus framåt och ha en vilja att genomföra dina projekt effektivt. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt då teamkänslan är viktig.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Upplysningar

Robin Eriksson Waara sektionschef 08-535 365 75

Välkommen med din ansökan!

Hållbart byggande

Samhälls- och stadsplanering

Energi

Politik och juridik

Social hållbarhet

Platsannonser