-->

Senior Urban planner

Om tjänsten

Senior Urban planner

Tjänst: Senior Urban planner

Företag: Ramboll Sverige

Sista ansökan: 2022-05-31

Ansökan: Ansök här

Vi söker dig som vill använda din erfarenhet och engagemang genom att hjälpa oss att driva uppdrag inom stadsplanering. Vi tror att det här är platsen för dig har kommit en bit in i din karriär som planarkitekt och som vill fortsätta utvecklas på ett företag som tror på hållbara lösningar och internationella samarbeten. Om du är vår nya seniora planarkitekt – klicka på knappen ”Apply”!

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1 800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. På Ramboll tror vi att hållbara människor skapar hållbara samhällen, därmed arbetar vi ständigt med frågor kopplat till ledarskap, hälsa, säkerhet och god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Internationellt utgörs Rambollkoncernen av mer än 16 500 medarbetare över hela världen. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Ramboll är stiftelseägd, vilket innebär att vi har möjlighet att tänka långsiktigt när det gäller våra åtaganden. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Inviting bright minds

Vi arbetar med fysisk planering i många former, från tidiga skisser och visioner till utredningar, program och detaljplaner. Vi leder multidisciplinära uppdrag och har ofta rollen som rådgivare och processledare. Våra kunder offentliga såsom privata. Vi har ofta roller i Rambolls större projekt där vi har funktionen som sakkunniga. Andra uppdrag är mindre, och kräver fingertoppskänsla och skärpa för att ge bästa tänkbara resultat. Oavsett storlek på projekt är förhållandet med våra beställaren i fokus, och förmågan att bygga goda relationer värdesätts högt. Beroende på din bakgrund då hjälps vi åt att identifierar uppdrag som passar just din profil. Tillsammans med övriga teamet leder vi utvecklingsarbetet och satsar mot nya utmaningar.

I våra uppdrag har vi hjälp av våra kollegor som är specialiserade på trafik, gatuprojektering, vatten, miljö, projektledning, geoteknik och management consulting.

Du kommer att tillhöra vår enhet Landskapsarkitektur och Stadsplanering i Stockholm.
Som vår nya kollega kommer du att vara en del av en härlig grupp av energifulla och kunniga planarkitekter och landskapsarkitekter som jobbar i stadsutvecklingens alla faser med ett alltid närvarande fokus på hållbarhet.

Om rollen

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du:

  • Är utbildad planarkitekt eller likvärdigt.
  • Har cirka tio års erfarenhet eller mer.
  • Har erfarenhet av att uppdragsleda små, medelstora och stora planprojekt åt privata och kommunala beställare.
  • Har ett intresse och driv till att vilja utvecklas och att ta eget ansvar.
  • Gärna har erfarenhet av att arbeta i Focus Detaljplan och Adobe Creative Suite, obs ej krav.
  • Vill arbeta i team och gärna med juniora kollegor.
  • Vill vara en del av gänget och som brinner för uppdragsledning och hållbarhet.
  • Vill samarbeta med kollegor lokalt, nationellt och internationellt.

Kontoret

Vi arbetar med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret. Vi vet dock av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är fullt möjligt också.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar våra ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig