Strategisk rådgivare inom samhällsbyggnad

Om tjänsten

Strategisk rådgivare inom samhällsbyggnad

Tjänst: Strategisk rådgivare inom samhällsbyggnad

Företag: Hifab AB

Sista ansökan: 2022-12-15

Ansökan: Ansök här

Samhällsbyggnadssektorn förändras och för att hjälpa våra kunder att leda utvecklingen krävs vassa konsulter som kan bidra med strategisk kompetens i projekten. Därför söker Hifab nu strategiska rådgivare som vill vara med och bygga något nytt.

Ditt nya jobb
Du är en strategisk rådgivare som hjälper våra kunder att lyckas med sina projekt, samtidigt som du proaktivt arbetar fram och säljer in modeller och arbetssätt som skapar värde i kundernas förändrings- och utvecklingsarbete där hållbarhetsfrågan är central. Som del av ett team är du också med och utvecklar verksamheten och våra kunduppdrag med din specialistkompetens.

Våra prioriteringar som bolag är tydliga: Vi tar hand om varandra, vi sätter våra kunder i fokus och vi investerar i vår gemensamma utveckling. Vårt Stockholmskontor ligger i norra Vasastan men vi jobbar flexibelt utifrån våra uppdrag.

Vem är du?
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av strategiskt arbete på ledningsgruppsnivå inom fastighet och samhällsbyggnad. Du vill utvecklas i konsultrollen och är van att driva och leda förändringsarbete. Du motiveras av att arbeta i projektform och att utveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Du har sannolikt en relevant akademisk examen, som till exempel civilingenjör eller företagsekonom. Som person gillar du att lösa problem och ser nya möjligheter i komplexa miljöer.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 15 november, intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta: Ola Ågren
ola.agren@hifab.se
+46 70 253 60 35