Annehem värvar hållbarhetschef från Catella

Karriär Christin Hertzberg lämnar Catella och kliver in som hållbarhetschef på Annehem. Rollen är nyinrättad och hon kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Annehem värvar hållbarhetschef från Catella
Christin Hertzberg.

Christin Hertzberg, tidigare Head of ESG vid Catella AB och dessförinnan Head of Corporate Responsibility på MTG AB i Sverige, har nu bekräftats som den nya hållbarhetschefen på fastighetsbolaget Annehem.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Annehem och fortsatt driva och utveckla bolagets ambitiösa hållbarhetsarbete. I ledningsgruppen har jag också stor möjlighet att få bidra med ett hållbarhetsperspektiv på flera områden, vilket känns extra viktigt, säger Christin Hertzberg, i en kommentar.

Monica Fallenius, vd på Annehem, utrycker sin entusiasm

över att välkomna Christin till bolaget:

– Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsarbete på både strategisk och operativ nivå kommer Christin att vara central i att utveckla Annehems hållbarhetsarbete. Det känns riktigt bra att få henne ombord på Annehems resa framåt, säger hon.

Christin Hertzberg kommer att påbörja sin nya roll den 21 augusti 2023.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan