Hon blir hållbarhetsexpert i Strategisk Arkitekturs styrelse

Karriär Med kompetens inom ramverk som GRI och ESRS förväntas Elisabet Olin stärka företagets hållbarhetserbjudande.

Hon blir hållbarhetsexpert i Strategisk Arkitekturs styrelse
Elisabet Olin. Foto: Strategisk Arkitektur

Elisabet Olin har nyligen tillträtt som hållbarhetsexpert i styrelsen för Strategisk Arkitektur. Där förväntas hon bidra med kunskap och erfarenhet inom hållbarhetsområdet och fastighetsbranschen. Strategisk Arkitektur skriver i en kommentar att Elisabet Olin, genom att kombinera sina insikter om hållbarhet och cirkularitet med en stark förståelse för lagkrav och ramverk, kommer att stärka företagets hållbarhetserbjudande.

Elisabet Olin har en bakgrund som senior hållbarhetskonsult på Sthlm kommunikation & IR, en fullservicebyrå inom hållbarhet och finansiell kommunikation. Hon har en gedigen kunskap om lagkrav och internationella ramverk såsom GRI, SDG, UN Global Compact och ESRS. Tidigare har hon arbetat som kommunikationschef på Fabege och drivit hållbarhetsfrågor inom skogs- och förpackningsbolaget Billerud.

– Det är med stort engagemang jag kliver in i detta uppdrag och ser fram emot att bidra med mina insikter från kundsidan och från hur andra framstående bolag arbetar med den transformation inom hållbarhet som vi nu möter. Jag är övertygad om att det finns intressanta affärsmöjligheter för framåtlutade och innovativa aktörer som Strategisk Arkitektur, säger Elisabet Olin i en kommentar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan