Hon blir Stockholmshems nya hållbarhetschef

KARRIÄR Nu står det klart att Anna Bengtsson blir ny hållbarhetschef hos Stockholmshem, med ansvar för att leda och utveckla hållbarhetsarbetet.

Hon blir Stockholmshems nya hållbarhetschef
Anna Bengtsson, hållbarhetschef Stockholmshem. Foto: Heléne Grynfarb.

Anna Bengtsson tar över ansvaret för hållbarhetsfrågor på Stockholmshem och leder fyra specialister i arbete med klimat, miljö och social hållbarhet. Enheten samarbetar tätt med verksamheten, stadens förvaltningar och andra bolag.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Stockholmshem är ett stort företag med många fastigheter, det gör att det finns stora möjligheter att påverka och få stor effekt av bra saker man gör. Utmaningarna inom hållbarhetsområdet är stora och alla måste hjälpas åt. Jag vet att det finns väldigt kompetenta medarbetare och specialister på bolaget, jag ser verkligen fram emot vad vi kan uppnå tillsammans, säger Anna Bengtsson, i en kommentar.

Anna Bengtsson, med omfattande erfarenhet inom hållbarhetsfrågor, kommer senast från rollen som hållbarhetschef på HSB Stockholm, där hon arbetade i över åtta år. Hon börjar i sin nya roll den 2 maj.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan