Panattoni rekryterar hållbarhetschef

KARRIÄR Trots tuff period i bygg- och fastighetssektorn väljer Panattoni att rekrytera en hållbarhetschef.
– Vi verkar i en bransch där hållbarhet är en stark konkurrensfaktor, säger företagets vd.

Panattoni rekryterar hållbarhetschef
Linda Flydén. Foto: Panattoni

Fastighetsutvecklaren Panattoni, som etablerade sig i Sverige 2022, har rekryterat Linda Flydén som ny hållbarhetschef. Linda Flydén har har arbetat med hållbarhetsfrågor på både Swedavia och konsultbolaget Pontarius och har erfarenhet från både transport- och byggbranschen. Som hållbarhetschef tar Linda Flydén plats i Panattonis ledningsgrupp som verkar från huvudkontoret i Göteborg.

– Bygg- och logistiksektorns hållbarhetsarbete är ständigt under lupp hos omvärlden och det ställer höga krav på alla aktörer i branschen att sätta ESG-frågor i första rummet. Redan nu finns flera ambitiösa initiativ och jag ser fram emot att fördjupa hållbarhetsarbetet på Panattoni, säger Linda Flydén i en kommentar.

Bygg- och fastighetssektorn har under senare tid haft det skakigt men Panattonis vd Fredrik Jagersjö säger att företaget, trots tufft omvärldsläge, är på en spännande tillväxtresa och att hållbarhetsarbetet är viktigt för att tillväxten ska fortsätta.

– Vi verkar i en bransch där hållbarhet är en stark konkurrensfaktor samtidigt som vi själva som bolag är ute på en spännande tillväxtresa, säger han i en kommentar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan