Sara Erman får ny chefsroll på Boklok

Karriär Sara Erman har utsetts till Senior Vice President Sustainability and Innovation på Boklok.
Hon blir chef för en ny funktion för hållbarhet, digitalisering, forskning och utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling.

Sara Erman får ny chefsroll på Boklok
Sara Erman är ny SVP Sustainability and Innovation på Boklok. (På bild: Esplanaden i Upplands Väsby och Sjöliden i Linköping.) Foto: Boklok

Sara kommer närmast från rollen som Chief Operating Officer på Boklok och har arbetat 20 år på Skanska bland annat som landschef för BoKlok Sverige.

– Jag ser fram emot det nya uppdraget och kombinationen av hållbarhet och innovation. Bokloks hållbarhetsarbete bygger i grunden på att göra det möjlighet för flera att kunna bo och leva hållbart. Vi arbetar redan idag med hållbarhet kopplat till innovation. Vi testar till exempel nya lösningar i pilotprojekt och utvalda lösningar kan vi sedan implementera som standard i våra nya hem i alla fyra marknader. Med den nya organisationen får vi ännu större möjligheter att utveckla vårt hållbarhets- och innovationsarbete, säger Sara Erman, i en kommentar.

”Hållbarhet och innovation är avgörande”

– Jag är mycket glad över att få välkomna Sara Erman till den nya rollen som SVP Sustainability & Innovation. Hållbarhet och innovation är avgörande för vår framgång och genom att samla dessa områden tillsammans med digitalisering, forskning och utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling ökar vi våra möjligheter att leverera på våra höga ambitioner, som att vi ska vara klimatneutrala år 2030. Sara har djup kunskap om Boklok genom hennes tidigare roller och är en nyckelspelare i vår fortsatta utveckling som en internationell och ledande aktör inom hållbart och innovativt byggande, säger Jonas Spangenberg, vd på BoKlok.

Läs mer om BoKloks arbete med hållbarhet.

 

 

Hämtar fler artiklar
Till startsidan