Hon återvänder till NCC och blir hållbarhetschef

Karriär Pernilla Löfås återvänder till NCC och tillträder som hållbarhetschef för affärsområde NCC Infrastructure 1 april.

Hon återvänder till NCC och blir hållbarhetschef
Pernilla Löfås blir hållbarhetschef för affärsområde NCC Infrastructure.

Pernilla Löfås kommer närmast från rollen som hållbarhetschef i Derome. Dessförinnan arbetade hon i NCC Building Sweden med hållbarhet i olika strategiska roller under sju år.

− Jag är glad och stolt över att ha fått förtroende att som hållbarhetschef leda och driva hållbarhetsarbetet på NCC Infrastructure. Sedan mina tidigare år på NCC vet jag hur många kloka kunniga kollegor det finns inom organisationen och jag ser fram emot att tillsammans med dem utveckla NCC för att på ett hållbart sätt kunna effektivisera vårt klimatarbete, säger hon i ett uttalande.

Ökat klimatfokus under 2022

− Jag är glad över att välkomna Pernilla tillbaka till NCC, nu som hållbarhetschef för NCC Infrastructure. Under 2022 kommer vi att öka vårt klimatfokus och hon är rätt person att leda detta arbete, säger Kenneth Nilsson, affärsområdeschef NCC Infrastructure.

Som hållbarhetschef för NCC Infrastructure kommer Pernilla Löfås att fortsätta arbetet med att utveckla affärsområdet inom hållbarhet.

NCC Infrastructure bygger infrastruktur för resor, transporter, energi, vattenrening och anläggningar för basindustrin i Sverige, Norge och Danmark.


Hämtar fler artiklar
Till startsidan