Fokus på hållbarhet när Peab Asfalt nyanställer

Karriär Peab Asfalt tar in Jenny-Ann Östlund som utvecklingschef och stärker därmed sin teknikavdelning. I sitt arbete kommer hon att spela en central roll i att driva framåt utvecklingen av innovativa och hållbara asfaltsprodukter.

Fokus på hållbarhet när Peab Asfalt nyanställer
Peab Asfalts nya utvecklingschef har tidigare doktorerat i kemiteknik på Chalmers med fokus på ytkemi.

Nu står det klart att Peab Asfalt anställer Jenny-Ann Östlund som utvecklingschef. Hon har tidigare doktorerat i kemiteknik på Chalmers med fokus på ytkemi och har erfarenhet av teknisk support och forskning både i Sverige och i England.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Jag ser fram emot att tillsammans med min grupp bidra till att Peab utvecklar och tillverkar asfalt av bästa kvalitet med så liten klimatpåverkan som möjligt, säger Jenny-Ann Östlund, i en kommentar.

Jenny-Ann har under de senaste åren haft ansvar för teknikgrupper och varit involverad i produktutveckling. På Peab Asfalt kommer hon att fortsätta att utveckla sin expertis inom tillverkningsmaterial och fokusera på framsteg inom asfaltprodukternas utveckling.

– En del i arbetet är att förstå hur vi kan göra produkter mer hållbara, då det är bättre för klimatet. Vi ska utveckla produkter för framtiden och samtidigt få produktionen att fungera så smidigt som möjligt. Vi vill ta fram produkter som är lätta att tillverka och fyller en funktion som är efterfrågad på marknaden, avslutar Jenny-Ann Östlund.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan