Han blir ny VD på SunRoof

Karriär Nu står det klart att Olof Eriksson blir ny VD för SunRoof Sverige.

Han blir ny VD på SunRoof
Olof Eriksson blir ny VD för SunRoof Sverige.

Solenergiföretaget SunRoof tillkännager utnämningen av Olof Eriksson som ny VD. Enligt företaget är rekryteringen ett strategiskt beslut tänkt att påskynda deras tillväxt på den växande marknaden för integrerade solteknologier i Norden.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

Med över två decennier av global erfarenhet inom e-handel och industriell tillverkning har Olof Eriksson ett gediget CV. Framför allt, som VD för North Trampoline och chef för Business Process Excellence på AkzoNobel.

Lech Kaniuk, medgrundare och VD för SunRoof International Holding meddelar att han är glad att välkomna Olof Eriksson som ny VD för SunRoof Sverige.

– Med Olof ombord är vi på god väg att bygga ett starkt globalt varumärke och påskynda energiövergången. Hans omfattande erfarenhet av att leda internationella team är ovärderlig och driver SunRoof mot framtiden, säger han.

Olof Eriksson ser fram emot ett nytt kapitel i företagets varumärkestillväxtutveckling:

– Jag ser fram emot att använda min erfarenhet och arbeta tillsammans med ett talangfullt team för att ytterligare etablera SunRoofs position som marknadsledare. Tillsammans kommer vi att driva införandet av hållbart boende och lösningar på förnybar energi över hela Norden, avslutar Olof Eriksson.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan