Hemsö får ny hållbarhetschef

Karriär Nu står det klar att Karolina Brick övertar rollen som hållbarhetschef på Hemsö. Hon kommer närmast från Riksbyggen där hon arbetat i tio år – både i rollen som hållbarhetsspecialist, miljöchef och hållbarhetschef.

Hemsö får ny hållbarhetschef

Karolina Brick är en civilingenjör och teknologie licentiat med utbildning från Kungliga Tekniska Högskolan. Hon har tidigare arbetat som miljökonsult på Grontmij och som miljöspecialist på Postnord. De senaste tio åren har hon dock varit anställd på Riksbyggen, där hon har innehaft olika befattningar inom miljö- och hållbarhetsområdet, och senast som hållbarhetschef.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Jag ser fram emot att börja på Hemsö. Det ska bli både spännande och roligt att axla rollen som hållbarhetschef. Hemsö är ett företag som skapar stor samhällsnytta och jag vill bidra till att fortsatt öka takten i omställningen till ett mer hållbart samhälle säger Karolina Brick, i en kommentar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan