Hon är ny hållbarhetsansvarig på MVB

Karriär I januari 2024 tillträdde Ann Lindkvist rollen som hållbarhetsansvarig på MVB-koncernen. Hon kommer senast från PE Teknik & Arkitektur.

Hon är ny hållbarhetsansvarig på MVB
Foto: MVB bygg.

MVB stärker sitt fokus på hållbarhet genom att välkomna Ann Lindkvist som hållbarhetsansvarig. Ann, med erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, senast från PE Teknik & Arkitektur AB som senior miljökonsult, kommer att leda och följa upp hållbarhetsarbetet i MVB:s fyra regioner.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Ann kommer att vara en värdefull resurs för den fortsatta utvecklingen av vårt hållbarhetsarbete och för att ytterligare stärka vårt erbjudande gentemot våra beställare, säger Per Ununger, styrelseordförande i MVB Holding, i en kommentar.

Ann Lindkvist säger att bygg- och fastighetsbranschen spelar en avgörande roll när det gäller att minska miljöpåverkan.

– Jag ser fram emot att vara en del av MVB för att skapa positiva förändringar men också bidra till att MVB får en starkare position inom hållbarhet på marknaden, avslutar hon.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan