Nu ska studenter leda digitaliseringen

VERKTYG KYH Yrkeshögskola i Göteborg samarbetar nu med SmartCrafts digitala verktyg Congrid för att öka studenternas insikter om digitalisering av byggprocessen.

Nu ska studenter leda digitaliseringen
Foto: Pressbild.

Sedan 2007 har KYH varit en betydande aktör inom yrkeshögskoleutbildningar inom samhällsbyggnad, teknik och IT, och har positionerat sig som en av de tio största yrkeshögskolorna i Sverige.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

Genom detta samarbete kommer studenterna att få tillgång till Congrids plattform under sina praktikperioder, vilket kommer att stärka deras kompetens inom samhällsbyggnad och teknik.

I plattformen samlas säkerhets- och kvalitetsprocesser in och samordnas digitalt, vilket minimerar risker, sparar tid och resulterar i högkvalitativa och säkra byggprojekt.

Samarbetet mellan Congrid och KYH har som mål att främja och påskynda digitaliseringen inom samhällsbyggnadssektorn. Genom att utbilda och inspirera den kommande generationen av branschexperter med de senaste teknologiska framstegen, rustar vi inte bara studenterna för framtiden, utan kan också positivt påverka byggindustrin i Sverige.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan