Hon blir Alma Propertys nya hållbarhetschef

KARRIÄR Alma Property Partners har rekryterat Filippa Strandänger till rollen som hållbarhetschef på bolaget. Hon kommer senast från en motsvarande roll på Magnolia bostad.

Hon blir Alma Propertys nya hållbarhetschef
Filippa Strandänger, hållbarhetschef på Alma Property Partners.

Det nordiska fastighetsinvesteringsbolaget Alma Property Partners har anställt Filippa Strandänger som hållbarhetschef. Hon tillträdde sin nya roll i början av oktober 2023.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

Filippa Strandänger har över tio års erfarenhet inom hållbarhetsområdet och hållbara investeringar. Hon senaste befattning var som hållbarhetschef på Magnolia Bostad. Innan det ledde hon rådgivningen inom hållbar finans på KPMG Sverige och hade flera hållbarhetsrelaterade roller på Nordea.

– Almas åtagande att minska utsläppen av koldioxid från våra fastigheter i linje med Parisavtalet lägger grunden för vårt värdeskapande och utgör en integrerad del i vår investeringsprocess. Rekryteringen av Filippa gör oss ännu skarpare och ger oss möjlighet att accelerera våra åtaganden, säger Stefan Albinsson, Partner och Head of Asset Management på Alma Property Partners, i en kommentar.

Just nu är Alma Property Partners i slutfasen av kapitalanskaffningen för sin tredje fastighetsfond, som har en pan-nordisk strategi med fokus på möjlighetsbaserade investeringar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan