Han ska hjälpa Skandia möta framtiden

KARRIÄR I en bransch som ställer om för att minska sin klimatpåverkan krävs krafttag inom fastighetsteknik. Det anser Skandia Fastigheter som anställer Johan Sellin som head of proptech.

Han ska hjälpa Skandia möta framtiden
Johan Sellin lämnar Castellum efter fyra år. Foto: Skandia Fastigheter

Med gedigen erfarenhet inom innovation, smarta stadslösningar, energieffektivitet, byggnadsautomation och energisystem har Johan Sellin siktet inställt på att göra fastigheterna mer intelligenta och uppkopplade.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  Redan prenumerant?

  – Den samhällsförändring vi befinner oss i kräver rejäla krafttag inom proptech och drastisk förändring av vår byggda miljö, säger Johan Sellin i en kommentar.

  Vidare säger han att om bara några år kommer fastigheter behöva vara en helt annan produkt än idag.

  – Vårt uppdrag är att utveckla levande stadsmiljöer där människor trivs och mår bra, både nu och framåt. Tillsammans med både kollegor och hyresgäster kommer jag att se över hur våra fastigheter och stadsmiljöer behöver anpassas för att kunna möta framtiden. Huvudspåret blir att optimera och utveckla den tekniska förvaltningen, avslutar han.

  Johan Sellin kommer senast från Castellum där han hade rollen som teknikutvecklingschef. Han var också initiativtagare till organisationen EnergyAid och har varit chef för hållbara energilösningar på Futurum Fastigheter i Örebro.

  Hämtar fler artiklar
  Till startsidan