SGBC stärker med spets – tillsätter tre expertroller

KARRIÄR Swedish green building council stärker sin kompetens inom cirkularitet, klimatpåverkan och politik genom att tillsätta tre nya roller.

SGBC stärker med spets – tillsätter tre expertroller
Anders Linde, Katja Nevalainen och Jessica Aften Moback. Foto: SGBC.

Som en del av SGBC:s utvecklingsresa för att ytterligare påverka och bidra till ett hållbart samhällsbyggande, har hållbarhetsorganisationen rekryterat nya expertroller.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  Redan prenumerant?

  Jessica Aftén Moback är sedan januari 2024 näringspolitisk expert på SGBC, med tidigare erfarenhet från Visita och politiskt arbete inom Region Stockholm. Hon har även varit konsult inom kommunikation, PR och PA. På SGBC ansvarar hon för opinions- och näringslivsarbete.

  Katja Nevalainen är SGBC:s expert inom cirkularitet och resurseffektivitet sedan januari. Hon har en magisterexamen i miljövetenskap, är certifierad Miljöbyggnadssamordnare och har tidigare erfarenhet från Bonava, Akademiska Hus och HSB Bostad. På SGBC arbetar hon som certifieringsspecialist och expert inom cirkularitet och resurseffektivitet.

  Anders Linde blev SGBC:s expert inom klimatpåverkan i mars. Han är arkitekt med erfarenhet av certifieringar som Miljöbyggnad och kommer från Emrahus där han utvecklat miljövänliga LSS-boenden. Anders kommer i sin nya roll att arbeta med systemet NollCO2 och kriterier kopplade till energi och klimatpåverkan.

  Hämtar fler artiklar
  Till startsidan