Fastighetsbolag får ny hållbarhetsansvarig

Karriär Klara Appelqvist är ny hållbarhetsansvarig på fastighetsbolaget Balder.
– Det finns stora möjligheter att minska branschens miljöpåverkan.

Fastighetsbolag får ny hållbarhetsansvarig
Klara Appelqvist. Foto: Nicklas Rudfell.

Hon började på sitt nya jobb den 10 oktober. Tidigare arbetade Klara Appelqvist i en liknande befattning på fastighetsbolaget Heimstaden Sweden.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hållbart samhällsbyggande premium

Läs vidare – starta din prenumeration

Redan prenumerant?

– Balder tilltalar mig på många sätt, bland annat genom bredden av fastigheter och att det är ett bolag med driv. Det finns stora möjligheter att minska branschens miljöpåverkan och vi har även möjlighet till positiv social påverkan för människorna som bor och verkar i våra fastigheter, säger Klara Appelqvist i en kommentar.

Fastighets AB Balder är en börsnoterad fastighetskoncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien.

– Vi är mycket glada att ha Klara på plats. Hennes kunskaper och erfarenhet kommer vara mycket värdefullt i arbetet för att uppnå våra hållbarhetsmål, bolagets finanschef Ewa Wassberg.

 

Hämtar fler artiklar
Till startsidan